Servicii

Shopper Marketing

Conectarea cu piata cumparatorilor si a consumatorilor, crearea loialitatii fata de un produs, comunicarea cu acestia sunt intotdeauna parti ale unui proces complex si provocator. Parte a unei abordari globale integrate de marketing, Shoppers Marketing ajuta companiile sa stimuleze consumul prin identificarea nevoilor consumatorului. Acestea conduc la nevoile cumparatorului, genereaza locurile in care acesta va face probabil cumparaturi, magazinele cu cea mai mare influenta asupra lui si activitatile care pot fi desfasurate, cu cele mai bune rezultate.

Shoppers Marketing include managementul de categorie, pozitionarea la raft, vanzarile, ambalajul, promovarea si cercetarea si reprezinta modul in care consumatorii vizati se comporta ca si cumparatori, pe diferite canale si formate. Desi este definit ca activitate de marketing in magazin, ansamblul acesta de activitati nu este limitativ, dar este concentrat pe consumator, oriunde, oricand si cu orice informatii necesare acestuia, in orice moment al calatoriei lui spre achizitionare. Un lucru este cert: astazi, cumparatorul este cel care detine puterea, nu comerciantul sau brandul!

Suntem aici pentru a creste numarul consumatorilor si, implicit, al cumparatorilor, pentru a le castiga loialitatea si pentru a le optimiza experienta in magazine, iar modalitatea cea mai simpla este crearea unor campanii de Shoppers Marketing, inspirate si cu eficienta in modificarea comportamentului acestora. Echipa noastra va identifica si va viza cumparatorii, de-a lungul calatoriei lor spre achizitionare, folosind mecanisme valoroase in conceperea, implementarea si cuantificarea campaniilor specifice:

 • Activari In-store
 • Decorare si Plasament POSM In-store
 • Programe Brand Ambasador
 • Parteneriate de Brand
 • Activari Horeca

Event Marketing

Atunci cand sunt realizate exceptional, evenimentele pot fi cel mai puternic canal de marketing, oferind o sansa unica de a interactiona cu clientii si partenerii dvs. la un nivel personal. Fie ca este vorba de un webminar informativ, o conferinta de presa, lansarea unui produs/serviciu sau un parteneriat de sponsorizare, existenta unei interactiuni directe este inestimabila si va pune bazele unei relatii prospere si durabile.

Evenimentele ajuta in promovarea brandului, produsului sau serviciilor dvs, prin prezenta si implicare personala, in timp real, iar noi suntem aici pentru a va oferi rolul care vi se potriveste cel mai bine: ca gazda, participant sau ca sponsor. Furnizam cele mai bune instrumente, tehnici si canale de comunicare/promovare, pentru ca ne impunem obtinerea de avantaje competitive prin construirea brand awareness-ului, cresterea implicarii clientilor si partenerilor dvs., generarea de potentiali clienti si educarea perspectivelor.

Organizarea diverselor evenimente ne-a ajutat sa intelegem ca acestea dau valoare atat participantilor, cat si companiei care le gazduieste. Astfel, inca din start, luam in considerare: bugetul alocat evenimentului, dimensiunea companiei organizatoare, obiectivele evenimentului, dar si nevoile participantilor la acesta.

In tot ce inseamna Marketingul de eveniment, ne ghidam dupa un crez: rezultatul va fi cel dorit, daca intregul concept este unul autentic si care genereaza avantaje tuturor partilor implicate. De aceea, eforturile si resursele noastre sunt concentrate in crearea si implementarea evenimentelor personalizate, de fiecare data.

 • Evenimente Corporate
 • Sponsorizari
 • Caravane
 • Logistica

Direct Marketing

Comunicarea directa cu clientii dvs. include numeroase formate, cum ar fi: e-mail, site-uri web, publicitate online, mesagerie telefonica prin campanii SMS, marketing de baze de date, distributie de flyere, pliante sau cataloage, scrisori promotionale, televiziune targetata, publicitate in presa scrisa sau panotaj outdoor. Marketingul direct ofera marele avantaj, de a va promova produsele si serviciile direct catre publicul tinta, cu o cuantificare rapida a rezultatelor.

Echipa noastra este pregatita pentru a va ajuta sa atingeti segmentele specifice de public, prin mesaje personalizate, identificand simultan consumatorii, care sunt cel mai probabil sa devina clienti, transformand fiecare actiune initiata intr-o campanie functionala si eficienta. Marketingul digital direct este metoda cea mai potrivita pentru comunicarea cu clientii dvs noi si mentinerea relatiei cu acestia, dar si pentru pastrarea legaturilor cu clientii vechi si catre care se pot genera noi oportunitati de vanzari.

Contactul direct cu consumatorii dvs. ne permite sa personalizam fiecare campanie, sa maximizam rezultatele si sa actualizam strategiile de pastrare a loialitatii acestora. Specialistii nostri vor folosi uneltele Marketingului direct pentru a adapta tacticile, pe care le trasam impreuna, la cerintele pietei din orice moment si vor cuantifica eficient rezultatele.

 • Door-to Door
 • Drop Mail
 • SMS
 • Emailing
 • Digital

Creative & DTP Services

Fiecare campanie, pe care o realizam, trebuie sa surprinda interesul publicului tinta, sa ii influenteze raspunsul emotional, sa-I convinga sa treaca la actiune, prin folosirea unei teme extraordinare, unificatoare si crearea unui mesaj profund, care sa capete viata intr-un mod distinct si memorabil. Scopul nostru este de acela de a pune in practica o nevoie sau o idee bruta, printr-un concept materializabil.

Procesul departamentului de creatie, in cadrul campaniilor dezvoltate pentru clientii nostri, incepe cu intelegerea si definirea contextului, a publicului tinta si continua prin identificarea oportunitatilor si crearea de idei si concepte inspirate si solide. Lucram alaturi de dvs. pentru a dezvolta un plan de joc eficient, care sa ne ajute sa identificam valorile-cheie ale succesului fiecarei campanii si pentru a va asigura ca veti atinge obiectivele de performanta si un ROI insemnat.

Nu uitati ca, intr-o epoca in care prezentarea conteaza extraordinar de mult, grafica are un rol incredibil de important in actuala piata competitiva. Continutul fiecarei campanii, din punct de vedere vizual, grafic, trebuie sa fie organizat in ce mai bun mod posibil, iar serviciile DTP de calitate sunt singura modalitate de a obtine acest lucru.

 • Concept
 • Strategie
 • Design
 • Art & Copywriting
 • Servicii DTP

Production Services

De la cea mai simpla, la cea mai complexa provocare, solutiile de productie trebuie sa fie adaptate cu flexibilitate, combinand tehnologia si imaginatia, pentru a oferi rezultate atat unice, cat si memorabile. Misiunea noastra este sa oferim cea mai inalta calitate a serviciilor, incercand zilnic sa depasim asteptarile clientilor nostri, prin excelenta, cu fiecare oportunitate pe care o avem.

Incepand cu o productie POSM creative, care va atrage atentia consumatorilor si va influenta deciziile lor de cumparare, pana la logistica speciala, pe care o putem livra in cadrul evenimentelor diverse si chiar oprindu-ne putin asupra simplului echipament al promoterilor dintr-o campanie, atunci cand vine vorba despre serviciile de productie, nu exista proiect prea mare sau prea mic.

Scopul nostru este sa obtinem o abordare unica, in strategiile clientilor nostri si sa ne asiguram ca se disting de concurenta, mentinand o diversitate surprinzatoare in proiectele de care ne ocupam. Departamentul nostru de productie va pune in aplicare, cu indemanare, designul, forma si experienta, in functie de obiectivele specifice fiecarei campanii, oferind o gama larga de posibilitati si un set complet de solutii pentru atingerea obiectivelor creative.

 • Productie POSM
 • Servicii Print
 • Premii
 • Echipament Promo
 • Servicii Tehnice: Video & Proiectie, Sunet, Lumini