Despre noi

Despre noi

Istoria noastra incepe in 2007, cand agentia de organizari evenimente, Step Up Events, a fost infiintata, o companie care venea in intampinarea nevoilor clientilor, atat pe partea de evenimente private, cat si pe cea a eventurilor corporate. O data cu trecerea anilor si cu castigarea unei vaste experiente in domeniu, ramura mediului corporativ a agentiei – Step Up Corporate – a devenit o entitate independenta, auto-sustinata, angrenand continut atragator si convingator pentru clienti din Romania, dar si din Europa.

Step Up Corporate a dezvoltat o retea vasta de resurse in intreaga tara, o infrastructura excelenta de cunostinte si puncte de interes, pentru proiecte de success in orice zona targetata de clientii nostri. Serviciile agentiei noastre acopera o gama larga si variata de optiuni, raspunzand fiecarei nevoi sau probleme individuale, de la companii mari si pana la intreprinderi mici si mijlocii – campanii in-store, campanii digitale, evenimente corporate: conferinte de presa, lansari de produse, team-building-uri, petreceri tematice etc.

Necesitatile clientilor nostri se modifica in mod constant, o data cu schimbarile aparute in pietele pe care activeaza, de aceea focusul nostru este indreptat catre oferirea unor solutii flexibile, care sa le permita sa se adapteze si sa devina lideri in segmentul lor. Partenerii nostri primesc atentia noastra nelimitata, din punctul 0 al unui proiect, pana la finalizare, pentru ca scopul nostru principal este sa ne asiguram ca oferim excelenta in fiecare serviciu solicitat.

Step Up Corporate este o echipa de profesionisti tineri si dinamici, ghidata de cele mai bune valori si o etica a muncii ireprosabila. Ne asumam raspunderea de a functiona doar la cele mai inalte standarde, prin satisfacerea, exacta si completa, a nevoilor de business ale clientilor nostri. Vom face din succesul vostru obiectivul nostru principal!

Intalneste echipa

Lavinia Hanu
Echipa

Managing Partner

Irina Irina
Echipa

Creative Partner

Sorin Scintei
Echipa

Account Executive

Bianca Badea
Echipa

Recruitment DPT

Gabriel Safta
Echipa

Logistic DPT